Dagens Outfit!

image746

Usch vilket väder, regn, kallt och blåsigt det får bli stickat och stövlar idag igen så att jag inte fryser.

Stickad kofta –Mango
Brunt spetslinne –Ichi
Flätat skärp –HM
3 armband i trä -Gina Tricot
Jeans -Hep, Acne
Skinnväska -Marc by Marc Jacobs
Bruna mockastövlar –Esprit

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

 1. Jättesnygg outfit!
  Sen en liten fråga, hur lång är du? På bilden ser dina ben ut att var oändligt långa 😉

 2. Katja: Tack 🙂 Ja jag känner mig alltid snygg och bekväm i stövlar…nästan lite jobbigt att det inte är säsong för dem nu snart.
  Sandra: Tack darling 🙂
  Anna : Tack! 🙂 Jag är inte så lång 1.70 cm så egentligen för kort för att kunna jobba som modell, men det var mycket tack vare min ben som jag kunde jobba eftersom de får mig att se längre ut än vad jag är. Så på det sättet har det ju varit bra med långa ben, fast ibland har jag ju känt mig ganska fånig också och haft ångest över pytte överkroppen…men ju äldre man blir desto mer växer man in i sin kropp på något sätt :)Men vissa kläder får även mina ben att se korta ut så man lär sig hur man ska klä sig också 🙂
  Emmy: Tack va roligt att du gillar min kofta-brukar fynda stickade koftor på rea hos Mango. 🙂
  Sofie: Tack 🙂 Va kul, den ska jag genast kika in på! Och jag kan tänka mig att här är fler läsare som gärna vill följa livet i LA, vi inspireras ju mycket av modet därifrån och jag är väldigt nyfiken på hur det är att leva där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *