Dagens Outfit!

image828 Yyyyyeeeeesssss! 🙂 Jag är så glad! Fick en underbar mysdress från Juicy Couture i present från min kära pojkvän som precis har varit i USA. Har önskat mig en Juicy mysdress i flera år, så det var verkligen en perfekt present!!!! Underbar turkos färg som man bli glad av. Nu förstår jag verkligen varför Juicy mysdressen är så omtycket, den är overkligt mjuk och skön att ha på sig samtidigt som den sitter perfekt. Tack älskling!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Jelena: Tack, vilken rolig kommentar, på rimm till och med, ja hade inte kunnat välja en bättre färg själv, han är min drömprins 🙂
    B: Det kommer snart ska du se! och så får man hinta ganska ordentligt vilka saker man gillar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *