Dagens Vill Ha!

image749image750

Åh ibland kan jag bli helt besatt av en outfit, ett plagg eller en stil. Nu är det den här outfiten från Chloé. Precis så här ska de nya wide-leg jeansen med hög midja se ut! Coola men ändå smickrande för figuren. Det luftiga linnet med hängsledetaljer är en dröm och den korta lilla jackan har exact den rätta längden till de höga jeansen. Alla rätt helt enkelt. Synd bara att alltihop kostar 39 300 kr tillsammans! Helt sanslöst!  Om man skulle köpa bara jeansen går de loss på 3937kr plus frakt…det kan man i all fall drömma om …:)

Så här ska det inte se ut, som på Jessica Simpsson.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. hi,hi skönt att jag inte är ensam om dessa besattheter! ;)Vilken skillnad på Jessica, grymt snygg outfit och de där stövlarna skulle jag gärna vilja ha!

  2. Väldig snyggt! Men ack så dyrt! Men glöm inte bort att när man är ung är man så fin i bara en t-shirt och ett par jeans. Jag har att par ljusblå jeans i ungefär den modellen med en applikation nertill på ena benet. Märket är P.A.S och kostar runt 1000 lappen. Kanske skulle ni kolla in det märket. Jag köpte dem på Women i Båtsmanstorpet mitt emot Askims-badet.

  3. Ja det kanske är så, det är ju sant att man dras in i köphysterin pga av att de är duktiga på att sälja in en viss look som man bara måste ha om man ska vara fin. Man kan ju beundra hantverket på håll och köpa något enklare och billigare istället som man förhopningsvis då är lika fin i. Tack för tipset om butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *