Kylie Minogues HM kampanj!

Nu finns bad/beach-kollektionen som har Kylie Minogue som kampanjmodell att shoppa på HM. Jag är ett stort fan av Kylie och jag tycker hon är en fantastisk inspirationskälla. Jag hade hoppats ganska mycket på bikinikollektionen men jag blev inte så jätte imponerad. Väldigt liten kollektion och få färger. Det mönstrade turkosblå trycket är visserligen vackert men det skulle ha varit bra med fler färger och mönster att välja mellan. Det fanns en supertjusig baddräkt i silver och en tunikaklänning som jag gillade. Men jag är inte så mycket för baddräkt så det blir nog klänningen om jag köper något. Om silverbikinin hade funnits i guld hade jag  köpt den. Kylie har på sig massor av tjocka genoimskinliga armband på några av bilderna, vilket är superhettjust nu, undrar om de också finns att shoppa på HM eller om det är från något annat märke? Kampanjbilderna är jätte vackra, känns väldigt Kylie och för en gångs skull känns bilderna inte det minsta kvinnoförnedrande utan sunda och vackra.


image742image743

Klänningen och baddräkten i silver från HMs nya beachkollektion.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *