Nicole Richies coola outfit!

Nicole Richie fotades i den här coola casual outfiten för några dagar sedan. Avslappnat men ändå elegant med nya trendplagget overallen, Balenciaga väskan och kändisglamourösa stora svarta solglasögon. Här visar CopyCat  hur du kopierar Nicole Richies look till en mycket mindre summa: Get the look for less!

image675

Overall med knappar och loosefit från Topshop 549 kr

Svarta stora solglasögon för den rätta glamourlooken 59,50 kr från HM

Svart väska med guldnitar, koppla på remmen och låt den dingla nonchalant som Nicole för rätta looken. 400 kr från Bianco
Flätat skinnskärp i olika toner markerar midjan på ett snyggt sätt, från Topshop för 299 kr

Hudfärgade ballerinas med peeptoe förlänger benen, 600kr från Bianco

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Snyggt!Jag såg en ”jumpsuit” på asos men nu är den slut i min storlek 🙁 man får vara snabb med det mesta man vill ha märker jag!

  2. B: Ja det är det som är så lurigt, det verkar som om köphysterin är på max just nu och många plagg säljer slut på en dag. Ibland är man jätte glad att man han köpa ett plagg för att man var snabb att bestämma sig men det gör ju också att man ibland köper något man inte är helt säker på att man vill ha bara för att man är rädd att det ska ta slut inan man hunit bestämma sig. ”Jumpsuit” som du kallar det är nog föresten ett bättre ord än overall som jag skrev. 😀
    Petronella: Ja den ser otroligt snygg ut på Nicole, har inte varit sugen på en sådan för än jag såg den på den henne. Det ser både super casual och elegant ut på samma gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *