Ny chefredaktör…

image918Min absoluta favorittidning alla kategorier är Glamour, jag köper nästan alltid den brittiska och jag prenumererar på den svenska. Nu fick jag veta att svenska Glamour har fått en ny chefredaktör istället för Charlotta Flinkenberg. Det blir Jonna som har haft stora framgångar med sin svenska Cosmoplitan. Jag gillar verkligen inte Cosmoplitan, men måste erkänna att det var rätt längesedan jag läste den nu. Men min bild av Cosmo är verkligen att det är en tonårstidning som handlar om snygga killar och vad killar tycker och tänker och vilka plastikoperationer som är hetast just nu, så var det när jag läste första nummret av svenska Cosmopolitan i alla fall. Hoppas, hoppas inte att underbara Glamour görs om till det sämre, jag vill ha Glamour som den är!!
Vad tycker ni om Cosmopolitan och Glamour?

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag gillar verkligen inte Cosmopolitan och Glamour har jag endast ögnat igenom. Jag har splajans numret av Damernas som blir intressant att läsa.

  2. Ja Damernas är rätt bra faktiskt, jag prenummererade på den också ett tag, men sedan bytte jag till Glamour när den svenska versionen kom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *