Scarlett Johanssons höst bilder!

image896image897
De här bilderna med Scarlett Johansson för Louis Vuitton hösten 07, har ni säkert redan hunnit se, de har ju funnits upp på nätet i några dagar. Men jag ville gärna ta med dem ändå, Jag tycker att de är så väldigt mycket finare än vårens kampanjbilder. De här bilderna får mig nästan att längta till hösten insvept i en varm pläd framför en brasa -då pratar vi bra bilder!!! Det känns som de här bilderna säger en hel del om höstmodet enligt Louis Vuitton. Spännande färger som känns nya till hösten, toner av rost, blodrött och vinrött, blå, lila och havsgröna toner ,satin, fjärdar och lack. Ankelboots håller än, stora armband som kryper längre upp på armen och fortsatt markerade midjor.

image898(Alla bilder JustJared).
En av vårens bilder för LV, lite för blekt och färglöst tycker jag.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hej igen! Du har verkligen blivit en av mina favoritbloggar, fastän det bara var ett par dagar sen jag upptäckte den! Bläddrade i arkivet, minns inte vilket datum, men du skrev att du föredrar att lägga ner pengar på en dyrare designväska, medans kläderna får gärna komma från HM osv. Precis så gör jag! Håller fullständigt med. Tänk när man kommer i en ”utrustning” från designmärken men runt armen hänger det en ”fake” LV…det drar ned allting! LV o Mulberry är mina favoritmärken vad gäller väskor. Det ska bli en svart Bays men även en Speedy från LV finns med på inköpslistan. För min del blir det förstås lättare att få tag i Baysen eftersom den finns på NK medans LV har jag alltid fått skicka efter från Sthlm. Ska till Köpenhamn i juli så jag tror faktiskt att jag passar på att köpa den där, så får jag ta Baysen ett par månader efter. Du är utbildad textilekonom, var det i Borås du läste? Jag pluggade också därborta HT 1999 – VT 2001, till bibliotekarie. Ha en fortsatt trevlig dag! mvh Sanna

  2. Åh va kul,va glad jag blir! Många lyxväskor på inköpslistan…anar en lika passionerad väsk-lover som jag :)Det är konsigt faktiskt att inte Louis Vuitton finns på NK i Göteborg. Butiken i Köpenhamn är ju väldigt tjusig att handal i så det gör ju alltid upplevelsen ännu roligare. Jag pluggade i Borås 3 år tom våren 2004. Vad tyckte du om studentlivet i Borås?, jag trivdes inte så jätte bra, jag bodde där under veckorna men åkte hem til Gbg nästan varje helg.

  3. Åh va sött! Ja hon är verkligen coolaste kändis mamman, Alltid så snygg och cool jag fattar inte hur hon orkar, men hon har ju råd att få hjälp med både hår och make och bebis i och för sig :)Så skulle man vilja se ut om man själv hade en liten bebis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *