Chloë för Chloé

image2705
Modehuset Chloé har varit lite fyndiga och valt Chloë Sevigny som modell för sin parfym! Chloë är en stilikon för många men jag har aldrig riktigt gillat hennes stil. På den här reklambilden ser hon onvaligt bra ut tycker jag och parfymflaskan är hur söt som helst och finns att köpa från och med februari.

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Jag hade svårt att tro mina ögon när Chloë Sevigny presenterades som någon slags stilikon och föredöme i en massa tidningar. Jag kan inte annat än att hålla med tjejerna på gofugyourself.com i deras åsiketer om Chloë Sevigny:
    http://gofugyourself.typepad.com/go_fug_yourself/chloe_sevigny/index.html

    Sen tycker jag egentligen att bloggar som bara går ut på att vara elaka ofta tappar stinget och döemr ut helt okej saker bara för att. Men när det gäller Chloë är det klockrent.

  2. Evis: Ja jag tänker nästan alltid, oh no! när jag ser hennes kläder medans alla andra verkar tänka oh yes! men, men smaken är ju olika. Jag kan förstå att mång tycker det är roligt att hon är så kreativ i sitt klädval (läs: galen)men oftast blir det lite väl utflippat för min smak. Har haft med henne både som Dagen Fashionista och som Dagens Mode Miss så det finns ju gånger som hon har klätt sig snyggt(i min smak)som tex. den orangea klänningen som de skriver om. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *