Dagens Drömoutfit!

image2735
Idag drömmer jag om att få svänga runt på dansgolvet i den perfekta partyklänningen och coola accessoarer! : )
1.
Åh den här klänningen från Miu Miu är helt perfekt!
2. Matchar med ett par galet coola grå pumps med nitdetaljer från Christian Louboutin.
3. Den här gråa skimmrande väskan från Bottega Veneta är ett riktigt konstverk!
4. Avslutar med att matcha skornssa röda undersida med farligt röda naglar i färgen A-list från Essie.

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Det är något väldigt fascinerande med de skorna. Samtidigt är jag väldigt trött på peeptoe. Jag har egentligen aldrig gillat det och på vintern ser det riktigt fult ut när den förstärkta tån på strumpbyxorna tittar fram.

  2. Asa Eden: Ja självklart, va roligt, tack!! 🙂
    Sanna: Ja visst är de super coola! 🙂
    Att ha det gott: Geee mig med! 🙂
    Evis: Ja jag tycker att peeptoe är snyggt och det ser alltid så snyggt ut på kändisarna, men i det här klimatet så förderar jag själv också en hel sko, men i önskedrömmen är det alltid perfekt väder så då går det ju bra. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *