Förkläde för en Fashionista!!

image2577
Jag har letat länge efter ett snyggt förkläde som man kan ha för att skydda kläderna när man lagar mat men som inte är tantigt. Brukar alltid får fläckar på mina kläder när jag steker eller bakar tex. Hittils har det varit omöjligt att hitta! Idag fick jag se det här superläckra förklädet från Yum. Hur snygg som helst! Faktiskt så snyggt att man kan ha det över kläderna även när man bjuder folk på middag. Jag skulle vilja ha exakt den här modellen fast  i svart bomull i stället så att det går att tvätta. Det på bilden är i satin som måste kemtvättas och det är ju inte praktiskt alls. Men modellen är ju otroligt fin!

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Bra att du har ett förkläde — det bör man ha på sig när man lagar mat.

    För övrigt:
    ”City fashion” är två ord.
    ”Jättekul” är ett ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *