Idag släpps Cavalli kollektionen!

image2578 
Klockan 10.00 idag slår HM upp portarna för massor av köpsugna kunder och kl 23.59 kan man shoppa delar av Cavalli kollektionen i webshoppen. Jag har kollat igenom kollektionen några gåner nu och har länge siktat in mig på guldklänningen. Men nu i sista stund tror jag inte att det blir någon guldklänning, 2000 kr känns för mycket precis innan julklappsshoppingen börjar. Jag gillar även den vita blusen med svart rosett i halsen och ska spana in de svarta jeansenArmbandet här ovan är väldigt likt det armband som finns i Roberto Cavallis egen smyckeskollektion. Kanske blir det ett köp, men är inte så säker längre. Vad skulle ni vilja ha från Cavalli kollektionen?

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Fantastiskt armband! Jag kommer inte _kasta_ mig ut i affärerna, men jag ska i alla fall kolla efter det när jag är nere på sta’n.

  2. Jag har med spanat in det armbandet.Tycker et är fint!Har även kollat lite på underkläderna,två bh:ar jag tycker ser snygga ut,en klänning och en tunika.Till skillnad från andra bloggare som sågat kollektionen så gillar jag rätt mycket faktiskt 🙂 Så jag kommer sitta vid datorn ikväll 😉

  3. Evis: Ja jag gillar också armbandet, men nej det blev inte ens ett besök i butiken, orkade helt enkelt inte. 🙂
    B: Ja jag gillar underkläderna jag med och tycker det finns många fina plagg. Vilken klänning och tunika är det som du funderar på? 🙂
    Att ha det gott:
    Nej det har jag inte!? Men skulle väldigt gärna vilja!!! Har du länk? 🙂

  4. Jag menade en svart cardigan men som det ser ut på hemsidan nu så kommer dom inte sälja den online 🙁 En svart korsett ser snygg ut med.Den svarta och vita sidenklänningen funderade jag med på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *