Who’s Your Cover Girl?

image2656
Dags att ta en koll på våra cover girls igen! Den här gången har en supermodell lyckats komma med på ett hörn, men i övrigt är det skådespelerskorna som regerar som vanligt. : ) Frågan är vilken cover girl som är bäst? Rene Zellweger för Bazaar, Heidi Klum för tyska Max, Natalie Portman för Instyle eller Reese Witherspoon för tidningen Beauty. Vilket omslag gillar du bäst?

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jag tycker nog den med Rene Zellweger. Jag gillar att det är mycket sug i blicken och det gula omslaget gör det väldigt varmt och behagligt att titta på.

  2. Reese Witherspoon, hon ser så lugn och vacker ut. Heidi är också vacker, men det ser faktiskt lite billigt ut när hon bara är insvept i svart chiffong.

  3. Jag gillar Reese och Heidi bäst 🙂 Reese för hon är vacker och Heidi för hon är sexig där, men med klass,inte för mycket utviknings omslag.

  4. Elin: Ja hon har verkligen en stark blick på fotot och jag håller med om att det är härliga varma färger på omslaget! 🙂
    Evis: Min favorit är också omslaget med Reese Witherspoon, väldigt vackert. Gillar Heidis också, lite sensuellt men inte vulgärt, fast hon kunde ju haft ett lager chiffong till. 😉
    B: Reese gillar jag också bäst! 🙂 Ooh Heidis omslag tycker jag var en skön kontrast mot de svenska utvikningssomslagen på typ Slitz. Här ser man att det går att göra sensuellt utan att det blir förnedrande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *