Dagens Outfit!

image2195 Idag blir det möten på stan igen och så lunch med bästa vännen och hennes dotter. Tycker det är svårt att hitta bra lunchställen i centrala Göteborg där de serverar fräsch egenlagad hälsosam mat. Hade ett favorit ställe som hette Laxbutiken, men när jag gick dit här om dagen hade de lagt ner, typiskt! Blir en bekväm vardagsoutfit i enkla färger med lite roligt bling : )
Svart topp- Zara
Jeans –Hep, Acne
Äpplehalsband –Kenneth Jay Lane
Armband-Gold by Giles Deacon
Svart väska –Mulberry
Svarta stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Snyggt!Fick min AA kjol idag.Jag är lite fundersam,den är ganska kort..jag tog M.Grejen är det att jag är rätt smal men har ”putbak” så den blir lite kortare därbak.Kanske måste byta till Large?

  2. B: Vi verkar ha precis samma kroppsbyggnad. Kortkorta kjolar är verkligen supertrendigt i höst och för det mesta kommer du nog att ha ganska heltäckande strumpbyxor och då känner man ju sig påklädd än då. Gå omkring i den hemma ett tag och om du hela tiden känner det som att du måste gå och dra i den för att inte visa baken då kanske det kan vara värt att pröva en large eller välja en annan kjol. AAs klänningar och kjolar är verkligen korta, jag fick byta min small klänning till medium för att annars gick den inte över baken,hi hi. Risken är ju att largen blir för stor i midjan, men du kan alltid pröva, du kan också ringa Nellys kundtjänst och rådgöra med dem, de brukar vara trevliga och kunniga. Personligen så tycker jag att det är snygg med korta kjolar. 🙂

  3. Ja jag är 164cm och rätt smal :)Ja jag tror jag är ovan bara.Men funderar på att ringa kundtjänsten imorgon för att se om det är stor skillnad i midjan.Tack för tipset!Dom verkar som sagt små i storlekarna i kjolar och klänningar som du säger.Ja det är snyggt med korta kjolar jag är bara ovan :)Och den går en bit nedför baken så jag skulle nog kunan behålla den med.Beslutsångest på hög nivå haha.Jättesnällt att du tog dig tid och skrev.Tack!Kram

  4. Jag tror att du kommer att vara hur hot som helst i din korta svarta kjol! Tricket är ju att inte bära urringat samtidigt som kort kort. Såg Sofi Fahrman igår på tv i en
    väldigt kort svart kjol och en blus med volum och trekvartsärm nedstoppad i kjolen-super elegant och sexigt. Hoppas du får lite beslutshjälp från Nelly. Kram! 🙂

  5. Ja precis det kan man inte ha ihop det vet jag hihi.Då blir det too much liksom.Man vill ju inte se ut som Julia R i Pretty Woman 🙂 Ja bra tips från Soie med volym över så det inte blir tight hela kittet!Kram 🙂

  6. B: Ja det är klart att du visste det, det är sådant där allmänt som man alltid kommer att tänka på när man pratar om korta kjolar, hi,hi Jag tycker absolut man kan ha tight både upp och nere, men så som Sofi hade det var lite extra tjusigt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *