Dagens Outfit!

image2240Idag strålar solen över Göteborg så jag tänkte att jag kunde skippa stövlarna för en dag. : ) Igår blev det mysdress, men idag tänkte jag att jag skulle vara lite fredagsfin. Jag har en hängslekjol som jag gillar jätte mycket men idag tänkte jag att det kunde vara kul att ha den utan hängslen. Tyvärr sitter de fast där bak men jag kom på att jag kan knyta ihop hängslebanden till en fin rosett så blir det en helt ny kjol! Det syns inte så bra men det blev riktigt sött med rosetten faktiskt, så det är dagens tips! Ha,ha : D
Vit topp –See by Chloé
Svart kjol –MQ
Svart väska –Mulberry
Armband av korall –Från Lanzarote
Röda platåpumps –Nilson
(Ute blir det strumpbyxor, svart kofta och skinnjacka till outfiten)

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *