Dagens Outfit!

image2463image2459
Äntligen hemma från jobbet och detta var dagens outfit. Nu börjar det verkligen bli riktigt höstigt ute och riktigt kallt. Måste erkänna att jag faktiskt redan har börjat längta till julen. Jag har precis bokat biljetter till en supermysig julkonsert med Carola och Liza Minelli den 12 december. Hoppas att det blir vackert och stämmningsfullt, det brukar man längta efter just runt Lucia.
Brun klänning med cerisa detaljer –Björn Borg
Svarta leggings –Lindex
Cerisa örhängen –HM
Bruna mockastövlar –Esprit
Cerist skärparmband –Miu Miu
Cerist plast armband –HM
Svart väska –Bayswater, Mulberry
Svart cashmerekofta -Zara

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Vad snygg du är 🙂 Det där Hm arbandet beställde jag innan det tog slut men tog den minsta storleken så jag fick inte in handen i det :)så det åkte tillbaka. Snyggt är det!Vad är det för halsband du har på bilden?

  2. Tack! 🙂 Åh va synd att det inte passade, så typiskt, när allt annat brukar trilla av våra handleder hur litet det än är :)Men du har ju några andra mycket snyggare armband att trösta dig med som tur är ;)Halsbandet är ett guldhalsband med ett litet hjärta som jag fick när jag föddes, ett stjärntecken som jag fick när jag döptes och ett kors som jag fick när jag konfirmerades. 🙂

  3. Ja precis hehe.Åh vad fint,jag fick med ett guldhjärta när jag döptes 🙂 och en silverberlock.Låter fint att blanda sådär.Allt som betyder mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *