Dagens Outfit!

image2488image2489
Fy vad det regnar idag, önskar att jag hade ett par snygga gummistövlar att ta på mig och en läcker regnkappa i svart lack. Kände för att vara riktigt varmt och bekvämt klädd i busregnet idag så den här outfiten fick det bli.
Lila tunika –HM
Svarta byxor –Twist & Tango
Guldörhängen –Juicy Couture
Svart väska –Mulberry
Grå stickad kofta -Ellos
Svarta stövlar –Bianco
(Utomhus får det bli regntålig parkas idag)

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Vill oxa bestaal koftan fran Ellos. Kan du ge mig tips om storleken? Jag ar i valet o kvalet mellan 2 storlekar, ska jag ta den storre eller den mindre?
    Snalla hjalp.

  2. Jessica: Åh va härligt, funderar också på om det ska bli mitt nästa köp.
    Emsan: Tack! 🙂 Det samma!
    Asa Eden: Va kul att du också vill ha koftan, den är verkligen jätte mysig och VARM 🙂 Jag tycker den är normal i storleken. Jag är en 34-36 på överdelen av kroppen och jag beställde en 34/36 och tyckte att den passade perfekt. Men då sitter den ganska tight på mig, jag brukar vilja de eftersom stickat ofta töjer sig. Om du vill att den ska sitta efter figuren tycker jag att du ska ta din normala stolek, men om du vill ha den oversize a la Stella McCartney så ska du nog välja en storlek större än normalt. Hoppas det hjälpte dig lite. 🙂
    Emmaria: Tack, va roligt att du gillar koftan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *