McDreamy eller Bruce Willis?

image2361
På killarnas tidningsomslag ser vi precis samma trend som hos tjejerna, skådespelarna dominerar. Här ser vi actionhjälten Bruce Willis på omslaget av svenska KING, Patrick Dempsey som spelar läkaren McDreamy i Grey’s Anatomy på omslaget av Entertainment, Ryan Gosling som du kan se i nya filmen Bristande Bevis (Fracture) för GQ och Milo Ventimiglia som har en av huvudrollerna i tv-serien Heroes för tidningen Prestige.
Vilket omslag gillar du bäst?

WHO’S YOUR COVER BOY?

Du kanske också tycker om

9 kommentarer

 1. Jag gillar verkligen denna kategori 🙂 Tjejomslag är jag lite mätt på.Entertaiment omslaget gillar jag bäst för att han skrattar på bilden bla.På Prestige är killen väldig snygg men kanske lite vanligt omslag 🙂

 2. Ja. det var ju inte svårt. Milo Ventimiglia är ju rent av vacker. Och när man inte tycker om skägg eller rakade frisyrer så fanns det ju bara ett val. Varför är det så många män som rakar av sig håret?

 3. Överväldigande majoritet för Milo. 🙂 Håller med det är ett snyggt omslag. Jag gillar ju McDreamy, fast helst utan skägg då.
  Gunnila: Håller med! 🙂
  Anonym. Jag med! 🙂
  B: Jag gillar också Entertainment omslaget, men det hade varit så mycket bättre utan skäggstubben. Kul att du gillar kategorin, själv tröttnar jag aldrig på tjejomslagen, men det kanske beror på modelljobbet att jag gillar att granska omslagen. 🙂
  Maggie: Ja du, när de har hår så förstår jag verkligen inte heller varför de rakar av det. Gillar män med snyggt hår, men Bruce Willis har nog inte något hår kvar, så han har väl rakat bort de sista stråna. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *