Min Ellos beställning!

image2167
Delar av min höstshopping från Ellos har kommit nu och jag blev nöjd med allt. Ett par svarta leggings med dragkedjedetalj, ett par grå varma strumpbyxor och en mysig grön mössa blev det. Leggingsen är så smarta för när man tar av sig stövlarna när man kommer in, ser det ut som ett par stuprörsbyxor om man drar upp dragkedjan lite,perfekt höst och vinterplagg till alla tunikor och tröjklänningar! Valde en grön mössa eftersom jag har gröna ögon så det borde bli fint. Väntar på ett par skor och en kofta också som kommer senare.

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

  1. Coola leggings!Söt mössa.Jag beställde en halsduk från Hm efter Engla bloggat om en på herravdelningen för 198kr.Hoppas den är fin 🙂

  2. Hanna: Tack! 🙂
    B: :)Va roligt att du gillade mina Ellos plagg 🙂 åh var det den lila? Jag läste också det inslaget och tänkte att jag skulle gå till HM och kolla, den verkade supermysig. 🙂

  3. Aha, ja svart är ju absolut den mest användbara färgen på halsduk, det har jag haft i 3 år nu :)Om du orkar lägga in länken, skulel det vara kul att kolla på den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *