Who’s your Cover Boy?

image2315
Även bland männen är det skådespelarna som är populärast på omslagen! Här syns Brad Pitt för Details, Sean Penn för Esquire, Ben Affleck för Detalis och Jake Gyllenhal för Interview. Vilket omslag gillar du bäst?
WHO’S YOUR COVER BOY?

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Min röst faller också på Jake. Jag har faktiskt aldrig tyckt att Brad Pitt är snygg, verkar va ensam i världen att tycka det. 🙂

  2. Nej jag gillar heller inte Brad fakiskt.Så du är inte ensam 😉 Han tilltalar mig inte alls och jag kan inte sätta fingret på det heller varför det är så.En kille trodde jag ljög en gång när jag sa att jag inte gillar Brad 🙂

  3. Ha, ha, ha ja det har jag fått höra många gåner med, att jag ljuger. Va härligt att du tycker samma, då är jag inte ensam om att tycka det längre! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *