Who’s Your Cover Girl?

image2335
För första gången på länge får skådespelerskorna sällskap av en supermodell på omslagen. Här ser vi Jennifer Aniston på omslaget av Bazaar, Scarlett Johansson för Elle, Kate Moss för iD och Jennifer Lopez på omslaget av ARENA. Jag vet vilket cover som är min favorit. Vilket omslag gillar du bäst?

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Tänkte skriva om AA rocken.jag är osäker på vilken färg!Tycker alla utom beige och brun är fina så jag har inte bestämt mig ännu 🙂 Svårt val!Vilken gillar du bäst?

  2. B: Ja alla är faktiskt fina på sitt sätt. Jag gillar Jennifer Aniston på omslaget för Bazaar, hon ser så vacker och strålande ut och jag gillar färgerna i layouten. Kate är alltid snygg, men här tycker jag att de har stylat henne så att hon ser väldigt sliten ut.

  3. B: Sorry jag glömde ju svara på frågan. Jag gillar absolut den röda bäst men tycker även att den svarta är snygg. I och med att den är så kort så passar det ju med en lite sexig färg tycker jag och då är ju rött och svart läckert. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *