Åh drömskinnjackan är min!

image1728Quiltad skinnjacka från Zara och Burberry.
Jag har gått och tittat på den här flera dagar i rad på Zara och tillslut kunde jag inte motstå den. Biker trenden är ju superhet i höst, så jag ville verkligen ha en svart MC jacka i äkta skinn, men gärna med något speciellt. Jag älskar Burberrys höstkollektion och speciellt då de quiltade skinnjackorna. Så när jag fick se den här som är näst intill identisk på Zara så var jag tvungen att slå till. Den har så mycket fina detaljer, underbart mjukt skinn och är otroligt arbetad. Zara är verkligen fantastiska med att "hämta inspiration" från stora designers snabbt och erbjuda det till bra pris. Jag såg också en fantastisk skinnklänning på pricken lik Pradas fransklänning och en tvåfärgad ulljacka superlik Pradas.
 Hos Zara finns många plagg som hämtat inspiration från Prada bla. en tonfärgad jacka och en skinnklänning med fransar.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Sarah: Åh va kul att du tycker det!! 😀
    B: Tack! 😀 Vet att du var ute efter en skinnjacka i våras. Har du hittat någon än? Annars måste jag absolut rekommendera en sväng till Zara som har många fina!

  2. Ah nej jag har ju inte det.Ingen jag provat hittils har varit bra.Har tyvärr inte Zara här men om jag är i Stlhm kanske jag kan spana in någon 🙂 tack för tipset det var gulligt!

  3. B: Hörde att HM skulle få in en mc jacka i äkta skinn´för ett hyfsat pris, men när den kommer vet jg inte, men det kan ju vara värt att hålla utkik 🙂
    Sussi: Å va roligt att du också gillade den, vet ju att du har excellent taste! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *