Dagens Köp!

image1771
  Jaha så har jag gjort det igen. Shoppat menar jag. Den här gången blev det ett par anthracit gråa skinnstölar från Björn Borg. Jag har länga spanat efter ett par stövlar som Kate Hudsons fast utan de stora knapparna, så när jag såg de här blev jag superglad. Nu måste jag bara shoppa en grå tröja också för att få lika fabuolus outfit som Kate..hi,hi De är av fint skinn och bekväma att gå i trots att de är högklackade. Anthracitgått är ju hetaste höstfärgen enligt brittiska Vogue också, alltid ett plus ; )

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Åh vad snygga!!Passar perfekt på dig 🙂 Jag är på jakt efter ett par svarta stövlar med ungefär samma klackhöjd som dina.vill ha ett par svarta 🙂 om jag har tur åker jag till sthlm till min syrra nästa vecka kanske jag kan kolla där!

  2. B: Åh tack, va roligt att du gillade dem! 🙂 De som jag köpte finns bara i brunt och grått tyvärr. Hoppas du kan åka och shoppa med syrran i Stockholm, då kan du ju låna hennes väska medans du letar efter de perfekta svarta stövlarna! ;)Titta in på Bianco om du får en möjlighet, brukar ha snygga modeller i fint skinn til bra priser!
    Sussi: Tack åh va kul att du tycker det! 🙂

  3. Hehe ja precis 😉 Själv har jag bara CK skinnväska men den är fin.Tack för tipset på Bianco!Ska spana innan allt tar slut!Har bokat resan nu så det blir en övernattning hos syrran med 🙂 Hon bor centralt så det är lyxigt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *