Dagens Köp!

image1808Shoppade den här fina toppen på Zara i helgen. "Burnt Orange" är en av höstens stora färger enligt många modetidningar och jag gillar den lite roströda/brun-orange tonen. Toppen är av 100% organic cotton (ekologisk bomull) och är underbart mjuk. Jag fick lite Kate Moss feeling av den och den hade ett bra pris, så kunde inte låta bli.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Jättesnygg och ser så skön ut!!Härligt och bra att det är
    ekologisk bomull 🙂 Skrev först värsta inlägget om att jag ska gå över till Dr Hauschka schampo och balsam.Så här kommer det igen 🙂 Mest pga av jag ska försöka köpa
    naturliga produkter med inga skadliga ämnen i.Läste att allt man smörjer på huden tar ju kroppen upp och det tänkte jag inte på innan när jag körde med tex nivea bodylotion.Det är ”död materia” så jag har kört på Egyptian magic som bodylotion nu sen i somras.Tycker alla borde börja tänka på att leva mer ekologiskt.Produkter och mat är ju ett litet steg.Vet inte varför jag började skriva om det men när jag läst ekologiskt ville jag bara skriva det här hihi.Ha en fin dag!

  2. B: Tack,:) ja det känns verkligen härligt att det är ekologisk bomull. Jätte roligt att det kommer mer och mer ekologiska kläder nu som ändå är snygga! Det är viktigt att de ekologiska kläderna kan mäta sig med de vanliga för att människor ska börja köpa dem coh det ska bli en förändring. Jag har kört med 100% naturlig ekologisk hudvård i några år nu med Lakshmi och min hy har aldrig varit så bra. Du gör verkligen helt rätt! Tack för tipset om bodylotionen, jag har inte hittat någon ekologisk som har luktat gott, så jag har använt BodyShops som inte är 100% nturlig men i alla fall bättre än de vanliga. Luktar den gott och var köper du din?
    Anna: Va kul att du gillade den! :)Ja ta en sväng dit, den är super skön att ha på sig också!
    Evis: Va roligt aatt du tyckte om den! Ja den fanns mest i kalla färger faktiskt, grönt, blått, svart och så en med blommönster.:)Hoppas att du hittar en som du gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *