Dagens Outfit!

image1767image1768 
Ni har väl sett den här klänningen till leda nu, hi,hi men jag kan inte sluta använda den. Det är de bästa 49kr jag någonsin spenderat! Har bytt ut det svarta sidenbandet mot andra färger för att variera. Skulle ut och shoppa på stan och äta middag och detta fick bli outfiten. : )
Svart klänning –Gina Tricot
Rött sidenband –Åhlens
Halsband –Disney Couture
Armband –CCSKYE
Skinnväska-Marc by Marc Jacobs
Svarta stövar –Bianco
Skinnjacka –Zara

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hot girl 🙂 Kul att man kan bli så fin för så billig peng!har du sett att dom har rabatt på kyssjohanna?jag kunde inte hålla mig och beställde ett AV max svart emalj armband.fingrarna fick ”eget liv” och bara klickade haha

  2. Jess: Tack! 😀
    B: Thanks sweetie! 😀 Vad glad jag blir! Nej, det har jag inte sett, vet inte om jag vågar gå in och kolla,hi,hi jag litar inte heller på mina fingar som bara klickar hem saker av sig själva, ha,ha. Hoppas du blir nöjd med armbandet!
    Sussi: Tack vad gullig du är! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *