Dagens Outfit!

image2055image2054 Oj,oj vad det verkar ta lång tid att återhämta mig från magviruset. Mår fortfarande inte bra, men i eftermiddag tänkte jag ta på mig lite vanliga kläder i alla fall, dvs. inte mysdress : ) och våga mig ut på stan för att göra lite ärenden och träffa lite folk. Idag har jag bytt garderob, alltså packat ner sommarkläderna och hängt upp höst och vinter kläderna. Känns lite tråkigt faktiskt. Men det är ju kul att det är en färgglad höst i år så många av sommarens plagg kommer att funka även i höst som tex.cerisa och coboltblå plagg. : )
Topp-Topshop
Silverhalsband –BabyPhat
Ormarmband –Cocoo
Jeans –Acne
Väska-Bayswater, Mulberry
Stövlar –Björn Borg

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Härligt att se dig helt på fötter igen :)Hoppas du mår helt bra snart 🙂 Snygg du är i blått!Och snyggt armband hihi.Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *