Dagens Outfit!

image2098Regnet bara öser ner idag, så stövlar är ett måste. Gillar den ekologiska toppen från Zara jätte mycket eftersom den är väldigt mjuk och behaglig att ha på sig, en effekt av att inga bekämpningsmedel har användts. Idag tog jag fram min farmors gamla halsband sedan 70-talet med batikmönster. Miu Miu har ju gjort batik hett igen och det känns roligt att ha på sig något från farmor som jag saknar väldigt mycket. När jag var liten älskade jag att leka med min farmors alla smycken, hon hade en hel garderobsdörr full med halsband och en hel låda med roliga clip on örhängen. Kanske lite därifrån jag fått mitt intresse för smycken och vackra saker 😉
Roströd topp-Zara Organic
Jeans –Acne
Batikhalsband-Farmors gamla
Armband –Mango
Väska –Mulberry
Stövlar –Bianco

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *