Dagens Outfit!

image2133image2134
image2135 Idag har jag valt en outfit som lätt går att göra om till kvällsoutfit. Kvällsoutfiten har blivit inspirerad av Stella McCartneys höstlook. Det är lite kul att göra så ibland. : )Grått och rött känns som en sån härlig höstkombination. Den gråa tröjklänningen i ull är verkligen supervarm så den är jag väldigt nöjd med. Idag har jag gått på stan och shoppat med min bästa vän och hennes lilla underbara bäbis så då gällde det att vara varm och bekväm samtidigt som man vill vara lite fin eftersom det är fredag. Om jag går ut i kvällslooken tar jag nog på mig hudfärgade strumpbyxer för att inte frysa. : )
Dag:                                                                  Kväll:
Vit skjorta –HM                                                 Vit skjorta -HM
Grå tröj klänning –HM                                     Grå tröjklänning -HM
Guldörhängen-Juicy Couture                      Röda lack skor -Nilson
Fuchsiafärgat armband –Miu Miu
Lack leggings –American Apparel
Svart skinnväska –Bayswater, Mulberry
Svarta skinnstövlar –Bianco
Svart skinnjacka -Zara

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *