Dagens Outfit!

image2159 Idag har jag jobbat, det var stor shoppinglördag i Göteborg med modevisningar och massor av events och erbjudanden så det var väldigt mycket folk och jag känner mig helt slut nu. Nu ska vi åka och handla lite god mat i alla fall, blir nog oxfilé med något gott till! : ) En mysig hemmakväll blir det defenitivt.
Svart kortärmad kavaj –HM
Cerist linne –Björn Borg
Guldörhängen –Juicy Couture
Cerist skärparmband- Miu Miu
Jeans, Hep Acne
Svart väska -Bayswater, Mulberry
Svarta stövlar -Bianco

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. B: Tusen tack, den blir aldrig gammal för mig! :)Jag är lite kär i mitt nya armband 😉 kul att du gillar det! Bra att du kan plocka fram ditt fina nitarmband nu när det är höst, det är ju hur trendigt som helst! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *