Dagens Outfit!

image2163 
Har haft fullt upp hela dagen och nu ska vi snart gå ut och äta någon god söndagsmiddag. Blir nog kinamat tror jag, kyckling med cashewnötter och grönsaker är favoriten. 🙂 Köpte ett par billiga lila örhängen som passar bra till hötens alla lila plagg. 🙂
Lila ballongklänning –Björn Borg
Svart skärp –Gina Tricot
Lack leggings –America Apparel
Nya lila örhängen –HM
Silverorm –Cocoo
Skinnarmband –Mango
Svart väska -Bayswater, Mulberry
Gråa skinnstövlar –Björn Borg

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Blir lite sugen på silverormen jag med men får nog lugna mig 🙂 Snygg combo och fina örhängen.Jag beställde föresten en svart AA kjol igår för jag behöver en vanlig svart kjol. Konstigt nog ägde jag ingen.Så jag hoppas den är fin och sitter bra.Sen köpte jag ett par silver peace örhängen från ebay som jag fick idag.Jättefina 🙂 Ha en fin dag!

  2. Tack, va roligt att du gillade den lila svarta kombon och mina nya örhängen! Ibland kan man fynda roliga saker på HM super billigt. Var det interlock miniskirt från AA du beställde? Den har jag haft med som veckans kap här på bloggen. Den är verkligen supersnygg. En svart kjol är ett perfekt basplagg i höst, den kommer du använda mycket. Låter som väldigt fna örhängen också. Ha en fin dag du med! Kram 🙂

  3. B: Åh va kul att se örhängena, jätte coola! 🙂 Va roligt att det var den kjolen, den skulle jag också vilja ha, hoppas att du blir nöjd med den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *