Min nya Chloé kjol!

image2095image2096
Här kommer äntligen bilderna på min nya lilla skatt Chloé kjolen. Vilket fynd! Jag kan inte riktigt fatta att jag faktiskt har en riktig Chloékjol. : ) Den är underbart lätt att ha på sig och har mängder med fantastiska små finesser, vilket hantverk! Fickorna syns inte om man inte har händena i dem och inuti fickorna är den fodrad med satintyg med Chloé loggan. Den chokladbuna färgen kommer passa perfekt till mina höstkläder och chokladbruna vinterstövlar. Även om det är galet lyxigt så är jag faktiskt nöjd med köpet. Men nu blir det spara ordentligt ett tag.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Evis: Tack va roligt att du tycker det, inte så lätt altid att fota sig själv i hallen, hi,hi så nu blev jag glad! 🙂
    B: Hi,hi åh tack snälla, va gullig du är!!! :)Kul att du gillar kjolen, hoppas jag får användning för den mycket i höst och vinter.
    Sussi. Tack!! 🙂

  2. Tack! 🙂 Va roligt att du gillar skorna! Jag har köpt dem på Zara och jag såg att de hade kommit in igen för ca 3-4 veckor sedan i Göteborg, så de kan fortfarande finnas kvar. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *