Victoria Beckhams bok!

image1705 Idag fick jag min senaste girly-read i posten. Victoria Beckhams bok med alla hennes bästa mode och skönhetsknep som heter Victoria Beckham That extra half an inch hair, heels and everything in between. Efter att ha blivit charmad av Posh i hennes dokumentär Victoria Beckham coming to America kunde jag inte motså frestelsen av den silverglittriga och rosa bok. Hoppas att den verkligen innehåller lite roliga tips och mer av hennes förvånansvärt roliga skämt. Boken ska precis lanseras i USA. Jag köpte den hos CDON.

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Hej tjejen.
  Jag vet att det är jättekort varsel! Men jag skulle verkligen behöva en extra modell imorgon bitti.
  Jag och min vän Julia ska ut imorgon och plåta, vi behöver en tredje part, vill du följa med?
  Du får isf ta dig ut till Hönö på egen hand, jag kan hämta dig vid färjan. Vi börjar tidigt så försök vara här till 8.30-9.00.
  Vi plåtar tills ca 11.50, då kan du antingen få skjuts till färjan eller så kan du gå med mig och äta lunch med min mentor Alf på en thailändsk restaurang på Hönö.
  Låter det intressant?
  Hör av dig snarast isf på msn: tigerspice@hotmail.com
  Mvh Malin Tigerspice Alfredsson

 2. Tigerspace: Tack för erbjudandet det låter roligt. Men jobbet måste i så fall gå via min modellagentur efter som jag har kontrakt med dem och det blir ju svårt att hinna ordna med pappersarbetet. Hoppas du hittar någon annan och lycka till med fotograferingen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *