Dagens Köp New York!

image3943 
Jag har länge varit sugen på att pröva smink från id bare minerals speciellt efter att ha hört alla possitiva omdömmen från Miss B ; ) och er andra läsare. På Sephora fanns ett superbilligt starter kit med 4 burkar, 3 borstar och en dvd skiva med instruktioner. Jag har inte hunnit pröva alla än, men när jag har det ska ni få en recension! ♥

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. Vad kul att du köpte ID smink 🙂 Du kommer nog gilla det lika mycket som jag.Bland alla mina sminkprodukter har jag nästan bara ID smink 🙂

  2. ID är det bästa! Har använt det i snart tre år (foundation, rouge, mineral veil) och är beroende haha 😉 Hoppas du kommer gilla det lika mycket som mig och B här uppe 🙂

  3. B: Ja det tror jag säkert att jag kommer att göra, jag älskar ju naturliga produkter, smink som är bra fr huden, det ärju bara så toppen! 🙂
    Sarah: Oj va kul, finns det rouge också, jag måste verkligen läsa på lite mer om det och kolla in dvdn, det verkar vara ett superbra koncept! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *