Mango gör en Marchesa!

image3993Åh kolla in den här helt otroliga klännigen i lysande gult med gnistrande stendekorationer! Visst är den något peciellt!? Förvånande nog kommer den inte från Marchesa eller Versace utan från Mango! Men man ser tydliga spår av Marchesa och Versaces design i den och gud vad de har lyckats med att smälta ihop influenserna till en fantastisk slutprodukt! 1999kr kostar den. Tyvärr finns den inte kvar i storlek small på webshoppen, men kommer den in i Mango butiken kommer jag defenitivt att försöka få tag i en.  I know, I know, Engla bloggade om den först, men jag kan ju bara inte undan hålla en sån här godbit från mina läsare, den får inte missas! : )

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

  1. Och vissa, t ex jag, läser ju inte Engla (saknar sälta och är inte lika intressant som t ex du), så tänk om jag missat den. Jag hoppas att du får tag i den, för du skulle vara jättesnygg i den.

  2. Evis: Tack för din fantastiska komplimang, jag blir så otorligt glad att du gillar min blogg!! 🙂 Ja hoppas det, set skulle vara så kul att få se hur den är i verkligheten. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *