Nya slingor!

image3846 New dress, new hair! Kände att det var dags att fylla i utväxten och göra nya ljusa slingor innan New York resan. Jag har efter många konstiga möten med hel eller halvknäppa frisörer hittat världens bästa frisör. Han är super noggran så det tar många timmar att göra folieslingorna men så blir reslutat superbra också. Jag har bara gått till tjejer innan, och det måste ju finnas bra kvinnliga frisörer ( jag har bara inte träffat på någon), men den här killen förstår vad som passar mitt hår och mitt ansikte och min personlighet bäst, man behöver bara sätta sig i stolen och så känner man sig helt trygg. Han klipper inte av 15 cm när man ber om 3 cm, han gör inte slingorna med hätta när jag har bokat folié, hans kollegor vägrar inte låna ut locktången när jag bokat tid för styling med lockar, han har inte 3 andra kunder samtidigt och han låter mig inte gå ut med genomblött och trassligt hår, utan fönar och stylar det utan extra kostnad. Äntligen! : )

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Jättefint!Skönt att du hittat en bra frisör.Jag tror jag med gjort det,äntligen!Jag ska klippa mig och färga eller slinga imorgon.Har inte bestämt riktigt vilken färg jag ska ha men någon ljusbrun nyans blir det.Frisyren blir ungefär samma som förra gången 🙂 Kramar och Grattis i efterskott!!Hoppas du hade en fin födeösedag!

  2. Ytterligare New York tips; missa inte Rue 57, hörnan 57nd street och Avenue of the Americas, underbar New York stämning såväl på morgonen som på kvällen!

  3. Erika: Åh tack, va roligt att höra, ja äntligen en frisör som är normal, hehe 🙂
    B: Åh tack va glad jag blir! Va kul att du har gjort det samma, hoppas du blir lika nöjd den här gången. Din frisyr blev supersnygg sist och ljus brunt låter fint nu till våren. Jag säger igen att du är så lik Adrian Lima så du borde passa i ungefär samma hårfärg. Brunt med lite mjuka honungs skiftningar. Tack! 🙂 Jag hade en jätte mysig födelsedag. Stor kram!
    Mia: Åh tack, supergladför NY tips! Det ska jag ablsout kolla in! 🙂

  4. Vad snäll du är och säger det.Mitt ex tycker med jag liknar henne 🙂 Jag blev inte nöjd hos frisören så hon ska göra om det nu i veckan igen!Det blev för ljust upptill och mörkare i längderna tyvärr.Men frisyren blev bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *