Vad gömmer sig i påsen? Dagens Köp NY!

image3983 Jag hade bloggat om det innan och väl på plats kunde jag inte motstå att köpa det klassiska Tiffanys armbandet i silver. Det är så fint! På det lilla hjärtat står det: Please return to Tiffany & Co New York, hur sött är inte det?! Halva nöjet var också upplevelsen av att få köpa någonting på lyxiga Tiffanys, få det inslaget i den lilla blåa asken med vit sidenrosett och att få gå därifrån med den åtråvärda Tiffany påsen. : ) ♥
 (Silverarmbandet låg fint förpackat)

Problemet är bara att jag nog måste åka tillbaka till NY snart…eftersom jag vill fylla på mitt armband med söta berlocker som den här eller den här eller kanske den här ; )

Du kanske också tycker om

3 kommentarer

  1. B: Åh va kul att du gillade det och till och med hade spanat på det! 🙂 Det kostar 195 dollar, men det är en sån klassiker att jag tyckte det var värt det. 🙂 Stor Kram!
    Sarah: Roligt att du gillade det, kommer nog att användas mycket. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *