Dagens Outfit!


Nu ska jag iväg på avskedsmiddag med jobbet, för ingen mindre än mig själv, he,he. Jag ska börja jobba som stylist och modellcoach för modellagenturen som jag har skrivit en del om här på bloggen. Och ni mina kära CityCat Darlings ska naturligtvis få följa med på mina nya äventur med nya jobbet. Det känns jätte bra och verkligen som ett jobb som passar mig och som jag brinner för. : ) Bytte ut det svarta satinbandet på HM toppen mot en lyxigare och bredare satinscarf så kändes toppen plötsligt som ny. Försökte mig på sotade kattögon med olika bruna toner på ögonskuggan, syns inte så bra, men det blev fint, lite mjukare än med svart.

Plisserad topp –HM
Cerise scarf –Vero Moda
Jeans –Gina Tricot
Espadriller –HM
Svart väska –Bayswater
Ármband –Miu Miu & Tokyo Jane
Guldörhängen –Sweet Susie

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. GRATTIS!Later jattekul!Har ar det nastan 30 grader idag och jag smalter bort.

    Vad fin du ar som alltid!Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *