Dagens Outfit!


 Hej CityCatbabes! Idag har jag varit på företagsmöte på banken,lite läskigt, men det gick bra, personen jag träffade var verkligen jätte snäll och service minded, ovanligt får jag säga. Så idag fick det bli lite extra uppklätt med blus och kavaj och hmmmm jädrans långkalsonger under byxorna för att det är så kallt. ; ) Knytblusen i siden med markerade axlar köpte jag i sommras på French Connection i Köpenhamn till 70% rea. Det här var första gången jag hade den på mig och den var verkligen helt juvlig att ha på sig, kommer att användas mycket framöver tror jag. Måste kolla in fler plagg från FCUK om alla plagg har lika bra kvalitet  som det här: ) Var tvungen att ta med ett kort med min katt Molly, hon sitter alltid så och tittar på när jag tar outfit bilder :D. Hoppas ni har en bra tisdag! CityCatkisses!!!

Sidenblus -French Connection
Kavaj -Bruuns Bazaar
Byxor -Twist & Tango
Stövlar -Björn Borg
Väska -Mulberry
Kappa -Mango
Mössa -Gina Tricot
Pärlörhängen -Snö

(Today I’m wearing this: shirt from French Connection, jacket from Bruuns Bazaar, trousers from Twist & Tango, boots from Björn Borg, bag from Mulberry, coat from Mango, earrings from Snö and hat from Gina Tricot).

Du kanske också tycker om

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *