Dagens Outfit!


Hello CityCatbabes
! Hoppas att ni får en skön fredag! Själv har jag hoppat i bästa partykjolen för att höja mitt humör.  Paljetter funkar alltid : ) Vad ska ni göra i ikväll? Jag funderar på att göra knäck eftersom jag redan har ätit upp alla som jag bakade förra veckan, som jag skulle ha till julafton, he,he. Får se om jag orkar, men bättre än att sitta och deppa för att jag inte kan vara ute och dansa i min paljettkjol. Tröstäta knäck i paljettkjol och kolla på Lippstick Jungle, ja det låter bra, så får det nog bli! CityCatkisses!

Polotröja –Mango
Paljettkjol –KappAhl
Strumpbyxor –HM
Stövlar –Björn Borg
Armband –Cocoo, Snö
Klocka –Guess
Örhängen –Gina Tricot

Du kanske också tycker om

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *