Dagens Outfit!


 Hey CityCatbabes! Idag har jag varit och handlat julklappar och nu är jag faktiskt klar, det känns nästan konstigt, men jätte skönt. Det är svårt för mig att shoppa i den värsta julträngseln, med den sjukdomen som jag har, så jag får alltid planera allting i god tid och passa på att handla på de dagar som jag är på benen. Hade satt upp en (finanskris)budget, men den blev ju omöjlig att följa, he,he. : ) Har handlat för mindre än förra året i alla fall. Kommer ni att försöka köpa julklappar för mindre kostnad den här julen pga av finanskrisen? CityCatkisses!

Leopardhalsduk –Cubus
Skinnjacka –Zara
Lång sticka tröja –Dorothy Perkins
Leggings –Ellos
Overkneestrumpor –HM
Overkneestövlar –LaRedoute
Ormarmband –Cocoo
Skinnväska –Mulberry
Hängsmycke (på väksan) –Dior

(Today I’m wearing this: Leoprdprint scarf from Cubus, leatherjacket from Zara, jumper from Dorothy Perkins, leggings from Ellos, overkneesocks from HM, overkneebots from LaRedoute, bracelet from Cocoo, bag from Mulberry and jewllery from Dior)

Du kanske också tycker om

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *