Dagens…


Hello CityCat babes! Jag som älskar rött frossar i det nu under julen, men det är alltid kul att mixa det med svart, nitar och lack för att rocka till det tomteröda lite. ; ) Hoppas att ni har en riktigt skön söndag och julstämningen börjar smyga sig in! CityCatkisess!

Röd topp -Miss Sixty
Svart kjol (hängslen knytna som rosett bak) -MQ
Röda lackpumps -Nilson
Svart lackväska – InStyle
Halsband -Dyberg Kern
Armband -Snö och Cocoo

(Today I’m wearing top from Miss Sixty, skirt from MQ, shoes from Nilson, clutch from InStyle, necklace from Dyberg Kern and bracelets from Cocoo and Snö.)

Du kanske också tycker om

5 kommentarer

  1. Vad fin du är 🙂 vet du jag borde nog skämmas för jag äger inte ett enda rött plagg!Hoppas du har haft en bra helg.Jag har bakat saffransskorpor som jag ska ge bort till jul 🙂 Kram

  2. När köpte du denna fantastiska kjol? nyligen får jag hoppas för då ska jag genast bege mig till MQ för den är precis en sån jag letat efter =)

  3. Evis: Tusen tack!:)

    B: Åh tack, va nä men? Du som måste vara helt galet snygg i rött, tycker du ska införskaffa en röd liten klänning godbit på rean då! 🙂 Åh va mysigt, det är så roligt att få hembakat!! Kramar!!:)

    Henke: He, he tack!! 😀

    Cajsa: Åh ledsen att göra dig besviken, köpte den förra året, men den var en sådan storsäljare då att det inte är alls omöjligt att de har en liknande modell i år. Kjolen har hängslen som sitter fast, så man få knyta dem där bak som en rosett om man inte vill ha hängslena. Hoppas du hittar något liknande! Ska tipsa om jag hittar! Kram Ellie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *