REA-guide del 2!


Ni har läst om mina reatips i första delen som handlade om klassiker. Här kommer lite tips på plagg som kommer att bli trendiga till våren men som du kan fynda redan nu på rean!

Trendplaggen!
1. Trasiga jeans
, så trasiga, slitna och lappade som möjligt. Lju jusare desto bättre, riktigt ljusa och vita jeans kommer att bli trendigt i vår och sommar.
2. Paljetter. Butikerna kommer att rea ut massor av paljettplagg efter nyår! Passa på att fynda för paljetterna följer med hela våren och sommaren. I vår kommer en paljettjacka eller kavaj vara det hetaste men alla paljettplagg är rätt!!
3. Spets. Höstens stora spetstrend fortsätter till våren och sommaren. Men nu är det ljus och romantisk spets du ska fynda på rean tillsammans med transparenta skira plagg!
4. Blommigt. Ja vi har tydligen inte hunnit tröttna på blommorna från förra sommaren, för blommor syntes överallt på vårens catwalk.
5. Jeansskjortan. Blå och lite lösare modell a la Alexander Wang, får gärna kombineras med skinn till våren.
6. Rutigt. Ja även höstens rutiga trend fortsätter till våren och sommaren. Så passa på att fynda rutiga plagg, men det ska vara i mjukare färger och "Western style" inte "Skottlands klanrutor". Cowboystilen gör sitt återtåg till våren!
7. Guld
. Guld kommer att vara favorit metallicfärgen även i sommar!
8. Orkester/militärjackan. Kavjer med revärer, militär och orkester inspiration är hot, hot, hot!

Du kanske också tycker om

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *