Battle of the Beautys!

image3505
Kampen mellan supermodellerna och skådespelerskorna hårdnar den här veckan när det åter igen är dags att utse bästa omslaget! Den äldre generationen supermodeller Kate Moss och Naomi Campbell är supercoola tillsammans på omslaget för franska Vogue medans den yngre generationen skådespelerskor är superglamourösa på omslaget för W. Två blonda Hollywoodskönheter tävlar också om era röster den här veckan med Lindsay Lohan för Bazaar och Naomi Watts för Glamour. Fantastiska omslag alla fyra, men vilket är bäst? Det bestämmer du!

WHO’S YOUR COVER GIRL?

Du kanske också tycker om

7 kommentarer

 1. Jag har alltid älskat Scarlett!
  Hon är supersnygg tycker jag och riktigt bra i de filmer jag sett. ”Matchpoint” är en av mina favoriter och senast såg jag ”The Nanny Diaries” som jag gillade med.
  Coolt omslag.

 2. Min röst faller på W omslaget, väldigt speciellt, det sticker verkligen ut och så är ju Scarlet och Natalie galet snygga. + att de bär vårens Miu Miu klänningar. Naomi watts kommer på en andra plats för mig. 🙂

  Evis: Ja hon är så söt och vacker och glädjen i bilden skulle absolut få mig att köpa tidningen. 🙂
  Lina: Ja Scarlett är så otroligt vacker och talangfull, har bara sett henne i Lost in Translation, men där var hon fantastisk!
  Malin: Ja samma här, W får också min röst!
  Matilda: Lindsay är cool tycker jag och jag gillade henne verkligen i sitt blonda hår.
  Egomani: Ja det tycker jag med, tack det samma! 🙂
  GV: Ja precis, det är verkligen eye cathing och de ser farligt snygga ut! 🙂

  W omslaget vann den här gången! Inte en enda röst på supermodellerna, det kan bara betyda en sak, skådespelerskorna har totalt tagit över som cover girls!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *