Dagens Köp!

image3457 T-shirts med Disneytryck, då framförallt musse och mimmi har plötsligt segalt upp i trendtoppen vilket jag har blivit lite inspirerad av. Så när jag såg den här söta teen i girly rosa med mimmi från Disney by Lindex, kunde jag inte låta bli att köpa den. 64kr, som hittat! Jag gillar att mimmitrycket har en lite sliten vintage känsla. : )

Du kanske också tycker om

10 kommentarer

  1. Matilda: Va kul att du också tyckte det!
    Jelena: Tack, ja roligt när man springer på sånna fynd. 🙂
    Emmamaria: Jag tycker bara det är jätte kul att du också gillar den, hoppas du hittar den, den hängde på en rea stång, tror faktiskt att det var bland myskläderna i närheten av underkläderna.
    B: Va roligt att du gillade den! 🙂

  2. GV: Ja absolut, den finn säkert fortfaarande kvar, Lindex mitt emot MQ/Arkaden på övre plan, längst inne vid provrummen, hängde den. 🙂
    Nina: Va rolgit att du gillade den, hoppas du hittar den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *