Dagens Mini Outfit!

image3550 Hej allihop! Jag har fortfarande inte internet men just nu är jag hos min bästa vän och kollar på Lets Dance så att jag kan blogga lite. Vi håller på att försöka reparera internet och jag hoppas att det kommer att vara löst snart! Så länge får ni en Dagens Outfit i miniformat! 🙂 Den supersöta tjejen är min bästa väns 1 1/2 åriga dotter. Visst skulle hon passa som modell?! Kolla in posen!

Ullklänning –Petit Patapon
Bomullsbody –Petit Bateau
Strumpbyxor med brodyr och rosetter –Next
Svarta lackskor –Friends

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Evis: Ja visst är hon bedårande! 🙂
    B: Hi,hi ja absolut, vilken liten stjärna hon är!
    Matilda: Ja hon är så söt, en riktig liten prinsessa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *