Dagens Outfit!

image3408 Jag har börjat med en closeup på själva kläderna så är det lättare att se detaljerna än på helfigursbilden. Idag har jag jobbat och nu bär det iväg till bästa vännen en stund. : )♥ Jag har  precis upptäckt att jag har råkat ut för ett kortbedrägeri. Någon har fått tag i mitt kortnummer och spelat med det på pokersiter i USA. Hela min månadslön är försvunnen, suck.Och nu har jag spärrat mitt kort och måste vänta på ett nytt.  Jag blir så jävla förbannad!! Vad är det för samvetslösa människor som gör sånt. Har någon av er råkat ut för någt liknande? Jag får för mig att det måste ha varit någonstans som jag har betalt med kort och skrivit under med mitt namn, så att de har kunnat ta både namn och kortnummer, typ någon restaurant eller så. Hoppas verkligen jag får tillbaka pengarna!
Kornblå topp –Topshop
Skinnkjol –Gina Tricot
Merinoullsstrumpbyxor –Falke
Gråa skinnstövlar –Björn Borg
Silverbollshalsband –Dior
Svart väska –Bayswater, Mulberry
Silverorm –Cocoo

Du kanske också tycker om

12 kommentarer

 1. Men vad hemskt!Du lär ju få pengarna tillbaka då du inte gjort något fel.Stackare hoppas banken löser det snart!Fin är du iallfall!Kramar

 2. Usch, läskigt med sånt. Min man råkade ut för det för några veckor sen i USA. De hade handlat för flera miljoner colombianska pesos, i Bogota, ung. 20-30 000 SEK. Tur att det var ett kreditkort, brukar vara lättare då…

 3. Jag råkade ut för samma sak i somras, och upptäckte det när jag var utomlands, vilket inte var så kul… Jag hann inte bli av med så mycket pengar som tur var, ett par hundra lappar vid olika tillfällen, men jag fick även en insättning, en vinst troligtvis, som dessvärre bara var på 50 kronor 😉 Men min bank var jättesnabb med att ersätta!

 4. Angelicas Closet: Tack, ja det är en färg man blir glad av! 🙂
  Fia: Tack, va glad jag blir!
  Lia Florenz: Tack! 😀
  Linda: Tack :), ja inte roligt alls när man råkar ut för sånt.
  B: Tack söntos! Ja, jag hoppas att jag får tillbaka pengarna, undrar vad man ska göra annars?
  Ingela: Usch fy va hemskt! Hoppas att han fick tillbaka pengarna. Jag hoppas det ingår nåogn slags försäkring för kortet hos min bank.
  Emmamaria: Tack, skönt att höra att det inte bara är jag, fast det är ju förjäkligt att det händer någon över huvudtaget. Hoppas min bank fixar det åt mig.
  Evis: Tack, ja det hoppas jag med.
  Sarah: Tack, ja verkligen :(, jobba ihop dina egna pengar skulle jag vilja säga till dem, de lär ju inte ha sämre arbetsmöjlighet än vad jag har, idioter var ett bra ord. 🙂
  Jets: Nej va jobbigt, ja det är ännu värre när man är utomlands. va skönt att höra att du blev ersatt av banken, hoppas min bank också gör det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *