Eva Longoria för BebeSport!

image3440
Kolla in Eva Longorias läckra kampanjbilder för Bebe Sport. Jag älskar bambuörhängena i rosa och gult som hon har på sig på 2 av bilderna, blir väldigt sugen på ett par liknande. Bilderna är photoshoppade till max, men man blir ju utan tvekan inspirerad till att börja träna,ha,ha : )

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

 1. Jag tittade precis på dessa bilder på aftonbladet tror jag och undrade vad det var för konstigt med dem. När du säger det så ser jag att de är väldigt redigerade, hennes ansikte ser underligt ut. Men som sagt, fasligt snygga ;).
  Kram

 2. Jag såg bilderna igår och hon är verkligen snygg!Jag har med funderat på bamboo hoops men inte slagit till 🙂

 3. Hmm, ser lite ut som en barbiedocka tycker jag, men visst är de supersnygga. Bara man inte förväntar sig att man själv ska se ut så… 😉 Jag vill också ha nya örhängen nu! Kram!

 4. Erika: Ja de ser lite overkliga/sagoliak ut, något är lite ”off” men väldigt snygga ändå som sagt 🙂
  B: Ja hon är totalt gorgeous! Ja jag måste säga att jag är väldigt sugen på dem, det är nog det som jag vill ha mest i smyckesväg just nu. 🙂
  GV: Ja väldigt mycket barbiedocka, och precis, man glömmer så lätt att man inte själv kan gå och se ut som en redigerad bild, det är lite onödigt omöjligt krav att ha på sig. Man borde egentligen inte acceptera det.
  Jag vill också ha ha nya öghängen, NU! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *