Jag åker till New York!

image3571
Yes, jag ska åka till New York! : D Jag kan knappt fatta att det är sant, men resan är bokad och den 9 april åker jag och min sambo på långweekend till New York. Shopping, shopping, shopping säger jag bara!! : ) Det är ju perfekt att shoppa i USA nu när dollarn är så låg. Det blir första gången i USA för mig så det ska bli riktigt spännande! Vi flyger med KLM och fick riktigt bar flygpris. Vi bestämde oss för att bo så centralt på Manhattan som möjligt så att de flesta shoppingstråken är inom gångavstånd. Hotellet som vi ska bo på heter Dream och verkar vara jätte fint. Nu blir det shoppingförbud för mig fram tills dess att jag åker, för jag vill ju kunna ha råd att shoppa när jag är där. Men det betyder inte att det kommer att saknas shoppingtips här på bloggen. Nej tvärtom, nu ska vi verkligen, analysera och diskutera vårens trender och bästa köp! Och så måste vi komma fram till vad jag ska ha med mig dit och på mig när jag går ut i New York! : )

Du kanske också tycker om

12 kommentarer

 1. Oh, lovely!
  Har varit i The Big Apple en gång och blev helt förtrollad! Det var verkligen så bra så alla sa innan man åkte och jag vill åka tillbaka så snart jag kan!
  Avis!!!

 2. Så härligt!Jag tänker på alla köp man kan göra 🙂
  Jag har föresten funderat på att köpa den där kappan som är på bilden,den hundtandsmönstrade svart,vita kappan.Är det ett bra köp?Eller tröttnar man tror du?Kram

 3. Jag igen 🙂
  Inte att missa:
  Century 21 (vid Ground Zero)
  Köpa en I love NY-tee i Chinatown (absolut billigast och bäst)
  samt ströva i Central Park men en Starbucks latte i högsta hugg (missade det när jag var där men ska absolut hinnas med nästa gång)!

 4. Erika: Åh va kula att du gläds med mig och jag hoppas ockås att det kan ge lite spännande inlägg till bloggen. 🙂
  Lina: Åh va kul att höra, jag har ju också hört så mycket om New York, hoppas att det motsvara förväntningarna! hoppas du får möjlighet att åka tillbaka snart! :)Tack för NY-tipsen, jag vill gärna ha mer, att strosa runt i central park låter härligt, det ska jag försöka hinna med!
  B: åh jag med, shopping med stort S blir det!:) Du får hjälpa mig att tipsa om vad jag ska köpa! :)Är det exakt den kappan som är på bilden? JAg tycker att hundtandsmösntrat(ser ut av vara det mönstret, men svårt att se) i klassikst svart och vitt är väldigt klassiskt och jag tror inte att du kommer att tröttna. 🙂
  Evis: Ja, hoppas att det blir liak roligt som det låter. 🙂
  Adriano: Åh det låter lovande!! :)Du får tipsa mig om bra ställen där! 🙂
  Emmamaria: Tack va gullig du är, det hoppas jag med! 🙂

 5. Vad roligt, jag har varit där två år i rad och bara älskar staden.
  sephora får du inte missa det är som en stooor godisbutik fylld med smink. Steve madden har grymma skor, Victoria secret måste oxå ses Henri bendel är underbart, men lite dyrt.
  Broadway i Soho har blandat billigt och dyrt och är underbart att ströva runt i. Sätt er i Bryant park med en kaffe, en helt grym park där fashion weeks går av stapeln.
  Det var bara några få tips av den underbara staden, alla hittar sina speciella smultronställen i den här staden. Min favorit del av staden att äta mat i är Chelsea och Chinatown.

 6. Jag är verkligen inte avundsjuk.. Nej inte alls… inte alls.. hehe ;p Jag hoppas ni får en härig långweekend du och pojkvännen 🙂

 7. Camilla: Tusen tack för alla underbara tips,uppsakattas verklgien. Det ska bli så roligt att åka dit!! 🙂
  Sarah: He,he tack va gullig du är!! Jag längtar!!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *