Shopping i Stockholm!

image3511 Det blev inte så mycket shopping i Stockholm, men 2 saker fick jag med mig hem i alla fall. Jag gick till Natalie Schuterman bara för att få se den omtalade lyxbutiken och väl där visade det sig att det fortfarande fanns lite godbitar kvar från vinterkollektionerna på 70%. Jag fyndade ett mellanbrett skärp med mässingsdetaljer, men det roligaste var nästan att kolla in övriga besökare i butiken. Den var full med välklädda fashionistas och jag såg inte en enda person där inne som inte hade en väska i 15.000 kronorsklassen! Det var Chloé, Balenciaga och Marc Jacobs Stam bag för hela slanten, helt galet! Det var fantastiskt att verkligen få se och känna på massora av plagg i verkligheten som jag har bloggat om i mina önskedrömmar! Efter det gick slank jag in på Agent Provocateurs nyöppnade underklädesbutik som är värt ett besök bara för den tjusiga inredningens skull. Var väldigt nära att köpa ett rosa doftljus, men det var lite väl dyrt, så det blev inget den här gången. Personalen var super service minded och klädda i söta 50-talsinspirerade skjortklänningar i rosa med Agent Provocateurs logga. Sedan blev det ett kort besök på Kiehls, där jag inte heller köpte något, men spanade in många produkter som jag skulle vilja ha. Till sist gick vi till Urban Outfitters, wow vilken butik!  Så mycket, roliga, coola prylar och snygga kläder! Varför finns inte Urban Outfitters i Göteborg?! Där köpte jag en söt tee och sambon fyndade en supercool musikbok. Bilder på teen och skärpet kommer snart!

Du kanske också tycker om

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *