Dagens Köp!

image3099 Idag fick jag rea-väskan från Browns. Sophie Satchel från Botkier. Färgen var ännu finare i verklighetern än på bilden tycker jag. Kommer att passa till det mesta. Liten och lätt, precis vad jag hade önskat mig. Pluspoäng till Browns som förpackar varan så fint fastän man köpt den på rea. Molly tyckte som vanligt det var lika kul att packa upp den nya väskan som jag.

Du kanske också tycker om

6 kommentarer

  1. Att ha det gott: Va roligt att du också gillar den! 🙂
    Asa Eden: Va kul att du ockås tyckte det, jag är lite förälskad i min nya väska, hi,hi. 🙂

  2. Jelena: Va roligt att du också tyckte den var fin, jag är lite väskgalen. : )
    Emmamaria: Kul att du gillar färgen, den är ju lite annorlunda för en väska, men jag tycker också den är superläcker! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *