Dagens Outfit!

image3301 Idag slängde jag på mig det som såg varmt och mysigt ut igarderoben, ville inte frysa och samtidigt vara bekväm, så det blev lite mix av det mästa i lite 70-tals stil ,he,he : )
Orange topp – Zara Organic
Vida ullbyxor –Zara
Batikfärgat halsband-Farmors från 70-talet
Skinnarmband –Mango
Skinnväska –Bayswater, Mulberry
Pälsmössa (fake) –HM

Du kanske också tycker om

4 kommentarer

  1. Hej!
    Jag har en fråga nu när våren åtminstonde börjar närma sig.
    Vad för slags jacka ska man satsa på i vår? Att skinnjackan funkar även i år har jag förstått, men vad är nytt för i år? Och är trenchcoaten fortfarande inne? Jag vet ju att den är klassisk och eg. kan användas varje år, men några år här har den ju varit extra het. Vad ska du satsa på i vår?
    Kram Erika

  2. Evis: Tack, va kul att du gillade min 70-tals stil 🙂
    Erika: Ja man börjar verkligen längta efter våren nu och lättare kläder. Det är många olika jacktrender i vår. Själv kommer jag att satsa på en riktigt kort skinnjacka i MC stil med dragkedjor, gärna i kombination med söta klänningar eller kjolar och roliga tees. Men den trenden hade du ju redan koll på.:) Jag tänkte lämna in min klassiska Burberry trench till sömmerskan i vår och se om de kan korta av den lite så att den går ungerfär till knälängd, trenchen kommer att funka även i vår gärna med ett snygg skärp som markerar midjan. Två andra jacktrender som är tydliga i vår är kavajen och den korta jeansjackan. Kavajen ska vara lite skönt avslappnad och lite längre, gärna med uppkavalade ärmar och buren till jeans och ballerina skor. Jeansjackan får gärna vara liten och midjekort och om du vill vara supertrendig så är det jackpott om du hittar en som är stentvättad och lite sliten. Förra vårens trend med 60-70 -talsinspirerade jackor i a-linje modell med stora knappar kan man ha även den här våren. Men som sagt, skinnjakcan och trenchen är det som jag kommer att satsa på. Hoppas du fick lite inspiration. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *